2012-11-12

Aftonbladet skiljer folk från fä

Vi läser nu att Cecilia Wikström mordhotats efter sitt angrepp på Maltas utrikesminister Tonio Borg. Aftonbladets ledare fullföljer mobbningen och önskar att Borg skickas tillbaka till den

reaktionära grotthåla han kommer ifrån. 

Vad man talar om är ett av medlemsländerna i EU - Malta.

När påven mordhotades i partikamraten Birgitta Ohlssons Facebook-grupp RÖTT KORT VATIKANEN blev det dock inga rubriker i Aftonbladet. Ingen annanstans heller. 

2 kommentarer:

Teija sa...

Gruppen Rött kort Vatikanen har nu endast 19 medlemmar...

Karin sa...

Precis com påven Benedictus XVI sade för flera år sedan, har västvärlden utvecklats till en "relativismens diktatur", där endast vissa, bestämda åsikter accepteras som absoluta "sanningar". Dessa "absoluta sanningar" blir svenskar, liksom europeer i övriga Europa,dagligen hjärntvättade med; jag avser naturligtvis abort, samkönade "äktenskap",kristendoms fobi (läs: hat mot kristendomen i allmähet och katolicismen i synnerhet.) Alltför många journalister i dag låter precis som vilka gapiga och hatfyllda, kriminella tonårsgäng som helst. Utan att skämmas det allra minsta! Inga som helst försök att vara objektiva, dessutom är en journalist, som denne i Aftonbladet, pinsamt okunnig. Och vilket enkelt, amatörmässigt språk! Fult, oestetiskt!Han skulle bli fullständigt utskrattad i yskland, där kraven, särskilt på de stora dagstidningarna, är mycket höga, språkligt såväl som innehållsmässigt. Krävs det ingen research inom journalistiken i Sv? Kan man bara vräka ur sig vad som helst? Hur står man ens ut med sig själv, efter att hafsigt ha avfyrat en så pinsamt medioker artikel? Allra värst: den otäcka och öppet hatfyllda tonen. En liten amatör til journalist, sitter och kastar dynga offentligt på en man som Borg, vars meriter och kunskaper/utbildning imponerar, som får denne journalist att framstå som obegåvad och okunnig. Arrogansen är närmast outhärdlig. Självgodheten!Inte undra på att allt fler psykologer allt oftare varnar för den tilltagande narcissismen i samhället.
Karin